BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Vragen?

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over BANVO? Bel ons, we vertellen je er graag alles over. Heb je liever contact per mail? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Veelgestelde vragen

  BANVO is opgericht in december 2021 en per 1 januari 2022 is Mark Boelens directeur van BANVO.

  Mark Boelens

  Mark is al meer dan 20 jaar actief in de financiële dienstverlening. Op jonge leeftijd werd hij vestigingsleider van een groot regionaal administratiekantoor waar hij uiteindelijk in 2016 eigenaar van werd en verdere groei realiseerde.

  Hij kent de markt door en door, weet als geen ander hoe belangrijk een landelijk merk is met behoud van de regionale expertise en kennis, en opererend in de markt van MKB-ondernemers.

  Het idee voor BANVO is ontstaan vanuit zijn kennis en ervaring: hij kent de wensen en behoeften van ondernemers en collega’s in de financiële dienstverlening. Waar belastingadvies- en administratiekantoren op regionaal niveau zich sterk profileren, mistte hij de daadkracht om de waarde van deze regionale dienstverlening te profileren richting een groot landelijk publiek. Met zijn scherpe oog voor ondernemen en netwerken en zijn lange termijn visie ontstond het idee voor BANVO. Een landelijk netwerk voor ondernemers in belastingadvies- en financiële administratie.

  Met BANVO hebben wij dé oplossing voor een toekomst met resultaat en zekerheid voor de eigenaar en de zelfstandige regionale administratiekantoren.

  BANVO is een afkorting voor Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers. BANVO is ontstaan vanuit de ambitie een sterk landelijk merk te bouwen voor kantoren in de financiële dienstverlening.

  BANVO is resultaatgericht, pragmatisch en gecommitteerd. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. In heldere taal, zonder addertjes onder het gras. Waar afspraken gemaakt en nageleefd worden. Een samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen in de toekomst. Samenwerken met mensen die ervoor willen gaan.

  BANVO is ambitieus ondernemend. Wij zijn aanpakkers en denken liever in oplossingen dan  in problemen. Wij willen samen groeien. Want als jij groeit, groeit BANVO mee.

  Ook groeien in het BANVO netwerk? Wij vertellen je graag meer tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op.

  Een BANVO-kantoor is een regionaal sterk Belastingadvies- of Administratiekantoor. Een toekomstbestendig kantoor met resultaat en zekerheid voor zowel de eigenaar als de onderneming. Waar geen zorgen meer zijn over de financiële toekomst of bedrijfsopvolging. Waar die zaken juist goed geregeld zijn.

  Een BANVO-kantoor is aangesloten bij BANVO, maar in de dagelijkse praktijk merk je daar weinig van. Want ieder BANVO-kantoor behoudt zijn eigen gezicht en unieke identiteit. De aansturing van het kantoor blijft in dezelfde vertrouwde handen.

  Door de aansluiting bij BANVO krijgt het kantoor mogelijkheden aangereikt om nog meer voor klanten te betekenen. Je maakt gebruik van een landelijk netwerk met kennis en ervaring op het gebied van organisatie, personeel en automatisering.

  Ook interesse in een toekomst als BANVO-kantoor? Wij zijn nieuwsgierig naar jou als ondernemer en jouw onderneming. Daarom gaan we graag met jou in gesprek.

  Een slim verdienmodel voor het rendabel verkopen van jouw Belastingadvies- of Administratiekantoor zonder de sturing uit handen te geven. Het BANVO-model is gebaseerd op rendement, nu en later, de voordelen van een sterk netwerk en zekerheid over opvolging.

  Met heldere, oprechte overeenkomsten zonder addertjes onder het gras. Een overname door een professionele, faciliterende partij die op de achtergrond blijft, adviseert en ondersteunt alleen als daar behoefte aan is.

  Cash

  Je krijgt het rendement uitgekeerd in drie tranches uitkeren waarvan 60% direct bij de start en 40% na twee jaar. Een goede deal die financieel veel meer rendement biedt dan de traditionele route. Want, je casht bij een goed draaiend kantoor maar liefst anderhalf keer de waarde van je kantoor. Hoe beter je presteert in het BANVO-model, hoe hoger het uiteindelijke rendement.

  Netwerk

  Samen verzamel en deel je meer en betere kennis op het gebied van organisatie, personeel en automatisering. Professioneel partnership zorgt voor een hoger rendement.

  Opvolging en Zekerheid

  Gezamenlijk koers bepalen en realiseren we voor jouw opvolging in de directe toekomst.  Dat betekent meer zekerheid en geen zorgen meer over de financiële toekomst van jou als eigenaar.

  BANVO neemt Belastingadvies- en Administratiekantoren over en brengt ze samen in een landelijk netwerk. Waarin ook jij een aandeel krijgt zodat je kunt blijven ondernemen. Een overname waarbij het kantoor volledig zelfstandig de eigen werkzaamheden blijft uitvoeren, gebaseerd op de eigen identiteit. Een overname door een professionele, faciliterende partij die op de achtergrond blijft, adviseert en ondersteunt alleen als daar behoefte aan is.

  Bovendien investeert BANVO in een landelijk netwerk van kennis en ervaring op het gebied van organisatie, personeel en automatisering. Zo maken we de markt van financiële administratie toekomstbestendiger en waardevoller. Zodat steeds meer ondernemers in Nederland een plekje vinden bij een BANVO kantoor waar ze hun financiën en belastingzaken met een gerust hart aan toevertrouwen.

  Meer weten over de werkzaamheden van BANVO? Neem dan contact met ons op.

  Het precieze moment bepaal je zelf. Het BANVO-model is zo gebouwd dat je in drie tranches de waarde van je onderneming krijgt uitgekeerd. De eerste twee tranches liggen vast, de derde is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Want zo werkt het BANVO-model: Jij blijft aan zet en geeft sturing aan jouw kantoor. Dus ook over jouw toekomst als ondernemer.

  Wil je meer weten over het proces van het BANVO-model? Wij vertellen je graag over hoe anderen jou al voor gingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.