BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Financial Controller van BANVO

"Jarenlang profiteren van jouw kantoor"

Als je dagelijks bezig bent met cijfers, dan zie je hoe goed het BANVO model is.  Voor het kantoor, de medewerkers én de eigenaar. “Een goede deal op korte én lange termijn” vertelt Mike Megens.

“Als Financial Controller bij BANVO doe ik de Due Diligence onderzoeken en beantwoord de financiële vragen”. Bij iedere overname ziet hij dan ook de kracht van het BANVO model. “Het is financieel zeer aantrekkelijk omdat je nu al een deel van je goodwill casht” vertelt Mike. Daarnaast profiteert de eigenaar jaarlijks van de waardestijging van het bedrijf. “Tenslotte ontvang je nog het eindbedrag, waardoor je jarenlang profiteert van het van het rendement van je kantoor.”

Het BANVO Model keert uit in drie tranches, waarbij 60% direct bij de start en 40% na twee jaar.  Met heldere overeenkomsten, zonder addertjes onder het gras. “Het is gewoon een hele goede deal voor eigenaar én het kantoor”. Wanneer je als ondernemer jouw kantoor blijft aansturen op groei, profiteer je daar uiteindelijk nóg een keer van. “Het BANVO Model stimuleert ondernemers om fanatiek door te blijven gaan, omdat zich dat later weer vertaalt in de cijfers voor het 3e piekmoment van het model.”

Hoe meer kantoren zich aansluiten, hoe meer de kracht van het model wordt benadrukt geeft Mike aan. “Ieder kantoor is weer een nieuw verhaal, met eigen cijfers en doelstellingen. Wij helpen met BANVO om dit concreet te maken. Klaar voor de toekomst.”

Gerelateerde berichten

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies