BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

BANVO is een afkorting voor Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers. BANVO is ontstaan vanuit de ambitie een sterk landelijk merk te bouwen voor kantoren in de financiële dienstverlening.

Onze kernwaarden

BANVO is resultaatgericht, pragmatisch en gecommitteerd. We zeggen wat de doen en doen wat we zeggen. In heldere taal, zonder addertjes onder het gras. Waar afspraken gemaakt en nageleefd worden. Een samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen in de toekomst. Samenwerken met mensen die ervoor willen gaan.

BANVO is ambitieus ondernemend. Wij zijn aanpakkers en denken liever in oplossingen dan in problemen. Wij willen samen groeien. Want als jij groeit, groeit BANVO mee.

Mark Boelens

Al meer dan 20 jaar is hij actief in de financiële dienstverlening. Op jonge leeftijd werd hij vestigingsleider van een groot regionaal administratiekantoor waar hij in 2008 vennoot en uiteindelijk in 2016 volledig eigenaar werd en verdere groei realiseerde.

Hij kent de markt door en door, weet als geen ander hoe belangrijk een landelijk merk is met behoud van de regionale expertise en kennis, en opererend in de markt van MKB-ondernemers.

Het idee voor BANVO is ontstaan vanuit zijn kennis en ervaring: hij kent de wensen en behoeften van ondernemers en collega’s in de financiële dienstverlening. Waar belastingadvies- en administratiekantoren op regionaal niveau zich sterk profileren, mistte hij de daadkracht om de waarde van deze regionale dienstverlening te profileren richting een groot landelijk publiek. Met zijn scherpe oog voor ondernemen en netwerken en zijn lange termijn visie ontstond het idee voor BANVO. Een landelijk netwerk voor ondernemers in belastingadvies- en administratie.

Nog meer weten over BANVO? Of meer weten over het BANVO Model? Neem contact met ons op.

Media & publicaties

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies