BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Zo werkt het

Het BANVO-model

Jouw onderneming is jouw kapitaal. Daar ben je zuinig op, maar je ziet ook graag de revenuen. Maar waarom wachten tot je pensioen om het maximale eruit te halen? Het BANVO-model maakt het nu al mogelijk.

Het BANVO-model biedt je nu en later rendement. Je sluit je aan bij een groeiend landelijk netwerk dat je regionaal sterker maakt. We committeren ons samen aan het resultaat door pragmatisch te ondernemen. Als partners bepalen we samen de koers, realiseren jouw opvolging en waarborgen de toekomst van jouw kantoor en jouw toekomstige opvolger. Zo garanderen we resultaat en zekerheid voor ondernemer en onderneming.

In drie stappen naar resultaat en zekerheid

We keren uit in drie tranches, waarbij 60% direct bij de start en 40% na twee jaar. En nog een keer op het moment dat je daadwerkelijk wilt stoppen met ondernemen. Alles met heldere overeenkomsten, zonder addertjes onder het gras.

We bieden een gegarandeerde overname. En voor alle duidelijkheid: de aansturing van je kantoor blijft in jouw handen. Dat betekent dus behoud van jouw eigen identiteit met de vertrouwde gezichten. Zo houd je grip op de toekomst van je eigen kantoor terwijl je vast profiteert van de groei en het rendement.  Het BANVO-model rendeert dus op korte én op langere termijn.

BANVO staat voor een snelle, effectieve manier om nu al te genieten van een deel van de waarde van jouw bedrijf zonder de sturing uit handen te geven. Daardoor kan het kantoor groeien en krijg jij als eigenaar de kans om in de toekomst nogmaals de waarde én de opgebouwde meerwaarde uit je bedrijf te halen.

Commitment met BANVO

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zoeken samenwerking met mensen die ervoor gaan. Aansluiten bij BANVO betekent altijd tweerichtingsverkeer. Jij vertrouwt jouw toekomst toe aan BANVO. Wij komen onze afspraken na, zorgen voor oplossingen en bouwen aan de toekomst voor eigenaar en onderneming. Werkelijk wederzijds commitment, gebaseerd op professioneel partnership.

Weten welke kantoren je voor gingen? Bekijk ze hier.

Media & publicaties

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies