BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij BANVO: Administratiekantoor Dijck & de Ridder

Administratiekantoor Dijck & de Ridder, gevestigd in Hilversum, heeft zich aangesloten bij het Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers (BANVO), zo heeft het netwerk vandaag bekendgemaakt.

De aansluiting

Twintig jaar geleden maakte Fred Voorn zijn droom waar en startte hij zijn eigen administratie- en belastingadvieskantoor in zijn geboorteplaats, in een karakteristiek pand op de Koninginneweg in Hilversum. “Voor de oprichting van Dijck & de Ridder heb ik gewerkt bij grote internationale accountantskantoren, maar de droom om mijn eigen administratiekantoor te runnen, bleef bestaan”. In 2018 sloot Marco Brinkman zich aan als mede eigenaar van het kantoor: “Met ruim 25 jaar ervaring heb ik alle facetten van financiële dienstverlening doorlopen. Van de basis – administratie – tot en met accountancy, controlling en financieel advies.”.

Nu zo’n twintig jaar later sluit Fred Voorn zich aan bij BANVO, een landelijk netwerk van administratie- en belastingadvieskantoren. “Met de aansluiting bij BANVO waarborgen we de continuïteit van het kantoor voor medewerkers en klanten” geeft Fred Voorn aan. “Het geeft een prettig gevoel om te weten dat wanneer er iets gebeurt, dat alles rondom ons kantoor en de werkzaamheden goed geregeld is”.

BANVO is op haar beurt blij om Dijck & De Ridder als nieuw lid te verwelkomen. “Fred en Marco waren al aanwezig tijdens onze Partnerdag. De andere aangesloten partners herkennen zich volledig in hun verhaal en we merken dat steeds meer kantooreigenaren met dezelfde gedachten spelen”, aldus Mark Boelens, directeur van BANVO. “Wij willen kantoren als Dijck & de Ridder, die zo belangrijk zijn voor de ondernemers in hun regio, toekomstbestendig maken. Waarbij ondernemers als Fred en Marco hun passie gewoon kunnen blijven voortzetten”.

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners