BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Westerink & Partners, gevestigd in Eerbeek, heeft zich aangesloten bij het Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers (BANVO), zo heeft het netwerk vandaag bekendgemaakt.

De aansluiting

“Samen staan we sterker” aldus eigenaar René Westerink. “Wij vonden het ontzettend belangrijk om samen met BANVO de toekomst van ons kantoor te waarborgen.” Vanuit het kantoor op de Veluwe staat Westerink & Partners al ruim 30 jaar ondernemers bij met een team van specialisten. Van jaarrekening en salarisadministratie tot advies, van een bedrijfsovername of herstructurering. “Samen met BANVO hebben we de mogelijkheid om ons huidige netwerk te vergroten en kunnen we nóg krachtiger inzetten op bijvoorbeeld de arbeidsmarkt”.

Westerink begon op jonge leeftijd in het vak, waarbij hij zijn werk en opleiding combineerde. “Uiteindelijk kreeg ik de kans om mijn eigen visie uit te rollen en mijn eigen kantoor te starten.” Nu ruim 30 jaar later zet hij de handtekening voor de aansluiting bij BANVO. Met de aansluiting blijft niet alleen de naam van het kantoor hetzelfde, maar ook de bedrijfscultuur waar Westerink trots op is. “Er is een hele fijne informele sfeer, waarin collega’s echt voor elkaar en met elkaar werken.

Mark Boelens, directeur van BANVO is enthousiast over de aansluiting van Westerink & Partners. “Het bestaansrecht van regionale sterke kantoren als deze zijn essentieel in onze ogen. Ondernemers vinden het belangrijk om bij een kantoor terecht te kunnen die de regio kent en persoonlijke aandacht heeft. Met BANVO zijn we daarom ontzettend blij dat we eraan bij kunnen dragen dat deze kantoren nog jarenlang zichtbaar zijn”.

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies