BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Wij verwelkomen hem als mede-eigenaar van De Waal & Steenks uit Scheveningen. Daarnaast sluit zijn kantoor ROAM advies zich aan onder deze vlag.

“Na 12 jaar ROAM Advies te hebben gerund tot de huidige omvang en samenstelling, werd het tijd voor uitbreiding en het waarborgen van de continuïteit van het kantoor.” aldus Amar. “Als klein kantoor is dit in veel gevallen een risico en een opgave om te waarborgen.”

Hierbij kwam hij in gesprek met BANVO, waarbij de mogelijkheid ontstond om aan te sluiten bij De Waal & Steenks in Scheveningen. “Hiermee kon ik de continuïteit van de dienstverlening voor cliënten van ROAM advies waarborgen en heeft De Waal & Steenks er een nieuwe aanjager bij.” De eerste gesprekken met BANVO en de mede-eigenaren van De Waal & Steenks waren voor hem direct prettig. “Met Leon en Gert Jan Steenks van De Waal & Steenks had ik gelijk een goede klik.”

“Dit is een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van het BANVO-netwerk. Hiermee breiden we namelijk niet alleen het netwerk uit, maar verstevigen we ook weer de toekomst van dit kantoor. Zodat het kantoor de komende jaar weer vol vertrouwen vooruit kan.” aldus Mark Boelens, directeur van BANVO.

 

BANVO MBI

De BANVO-kantoren worden stuk voor stuk geleid door bevlogen eigenaren. De echte professionals vol passie. Wij zijn trots op wat ze hebben opgebouwd. Maar ook eigenaren gaan met pensioen, daarom zoekt BANVO pro-actief naar opvolgers. Nieuwe gezichten die een kantoor overnemen en gaan aansturen. Een administratie- en/of belastingadvieskantoor kent voor hen geen geheimen meer. Zij lopen al jaren rond en hebben al vele klanten verder geholpen. Deze kandidaten zijn er klaar voor om zelf de koers uit te zetten. Of ze nu al jaren wachten om partner te worden of omdat ze als zzp’er graag willen uitbreiden. Zij hebben de kwaliteiten om leiding te geven en zelf een kantoor te runnen. BANVO maakt het voor deze professionals mogelijk om eindelijk deze stap te zetten.

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies