BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Holthaus Advies, als een strategische zet om het kantoor naar de volgende fase te brengen, zich heeft aangesloten bij BANVO’s netwerk. Door deze aansluiting kan Holthaus Advies dezelfde, kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke diensten blijven leveren, terwijl het aanbod wordt uitgebreid met BANVO’s netwerk.

Het volgende tijdperk

Voor de volgende fase van Holthaus Advies hebben de oprichters Jeroen Holthaus LL.M. RB en Imre Parkanyi het stokje overgedragen aan Anouk Mulders en Kelly Kramer. Anouk en Kelly nemen gezamenlijk 15 jaar ervaring mee van het rechtstreeks werken met cliënten van Holthaus Advies en het aansturen van het Holthaus team en totaal 20 jaar ervaring in belastingen en financiën. Met deze achtergrond en kennis zullen Kelly en Anouk ervoor zorgen dat de visie van de oprichters wordt voortgezet, terwijl ze hun eigen frisse ideeën inbrengen om de klantervaring te verbeteren en het volgende hoofdstuk in te luiden.
Jeroen en Imre richtten Holthaus Advies op in 2007 en bouwden het uit van een eenmanszaak met slechts enkele klanten tot een team van meer dan 40 geweldige medewerkers die nu meer dan duizend uiteenlopende klanten van over de hele wereld bedienen. Hoewel ze ervoor hebben gekozen om niet langer een formele leidinggevende rol te vervullen bij Holthaus Advies, blijven ze enthousiaste ambassadeurs en adviseurs van het kantoor en zijn ze nu in staat om nog meer tijd te besteden aan het ontwikkelen en vergroten van de impact van Holthaus Advies’ non-profit partner, Account Your Future.
Kelly en Anouk: “Holthaus Advies zou, zonder Jeroen en Imre, niet het toffe kantoor zijn dat het nu is en daarvoor zijn we hen dankbaar. We zijn vereerd en enthousiast dat ze ons hebben toevertrouwd om Holthaus Advies naar de volgende fase te leiden en we kijken ernaar uit om hiervoor te gaan!”

Gerelateerde berichten

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies