BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij: JB Advies & Belastingadviseurs B.V.

JB Advies & Belastingadviseurs B.V., voorheen J.B. Accountants en Adviseurs B.V. gevestigd te Geldermalsen, heeft zich aangesloten bij het Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers (BANVO), zo heeft het netwerk vandaag bekendgemaakt. “Door deze keuze hebben we meer ruimte voor wat écht belangrijk is voor onze klanten: adviseren en problemen oplossen” aldus eigenaar Jeroen Buijs.    

De aansluiting

Jeroen Buijs was al langere tijd bezig met het regelen van de continuïteit van het kantoor. “Ik heb het lang afgehouden omdat ik voor mijn gevoel nog niet klaar ben met ondernemen”. Toen Jeroen Buijs eenmaal in gesprek kwam met Maes & Partners specialist in fusies en overnames gericht op verkoop, aankoop en fusies van accountants- en administratiekantoren merkte hij dat het toch wel prettig was om de opvolging van het kantoor geregeld te hebben. “Zij hebben geadviseerd om eens met BANVO te gaan praten. Ze waren ervan overtuigd dat dit wellicht heel goed aansloot bij onze wensen en behoeften”.

De keuze om de accountantstitel in te leveren is daarom ook een weloverwogen keuze volgens Jeroen Buijs. “Veel van onze klanten hebben de accountantsverklaring niet nodig. Wij willen er vooral voor de ondernemer zijn wanneer hij betrouwbaar advies nodig heeft.” Jeroen Buijs geeft daarin het voorbeeld van een huisarts: “We bewaken in de breedte de “gezondheid” van de ondernemingen en voorzien de ondernemer tijdig van een doeltreffend recept/advies. Dankzij de aansluiting bij BANVO kunnen we hier volledig op focussen en is hier meer beweegruimte voor.”

Tijdens de gesprekken met BANVO kon Jeroen Buijs hierin sparren met Mark Boelens, directeur van BANVO. “Mark weet uit eigen ervaring wat het oplevert wanneer je als kantoor de accountantstitel inlevert. Het is heel erg prettig om daarin te kunnen spreken met iemand die letterlijk op hetzelfde kruispunt heeft gestaan”. Boelens is naast directeur van BANVO ook eigenaar van Zwanenberg Advies. Het kantoor leverde zelf in 2016 de titel in. “Veel klanten van de accountantskantoren zijn niet controleplichtig en passen naar mijn mening juist veel beter bij een lokaal administratiekantoor.”

Over JB Advies & Belastingadviseurs B.V.

JB Accountants & Adviseurs BV is in 1998 gestart in Veenendaal. Na de overname van een accountants-kantoor in 1999 en een administratiekantoor in 2000 is JB Accountants & Adviseurs BV sinds 2000 gevestigd te Geldermalsen. Nu wordt de ondernemingsnaam gewijzigd naar JB Advies & Belastingadviseurs. “Het is prettig dat de aansluiting bij BANVO verder geen verandering vraagt. Wij kunnen gewoon door in onze eigen identiteit en met onze manier van werken” vult Jeroen Buijs aan.

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners