BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies

Ten Donkelaar Administraties & Advies Helmond, gevestigd in Helmond, heeft zich aangesloten bij het Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers (BANVO), zo heeft het netwerk vandaag bekendgemaakt.

De aansluiting

“Vanaf het allereerste moment voelde dit als een goede keuze” aldus Pierre Claassen. Een gevoel wat beaamt wordt door Bjørn Notté. Samen vormen zij sinds 2021 het enthousiaste ondernemersteam achter Ten Donkelaar Administraties & Advies. Het goede gevoel van BANVO zat hem voornamelijk in de daadkrachtige en pragmatische aanpak. “Na het eerste gesprek was voor ons duidelijk hoe de aansluiting eruit ging zien. Samen met BANVO konden we heel snel doorpakken en wisten direct waar wij, onze medewerkers en klanten aan toe zijn in de toekomst”.

Beide heren hebben los van elkaar genoeg ervaring in het vak opgebouwd. “Zelf ben ik ooit als eenmanszaak begonnen en doorgegroeid, waar mijn expertise echt lag in het adviseren van ondernemers” vertelt Pierre Claassen. Waar bij Bjørn Notté juist de uitdagingen rondom fiscaal advies omarmt: “Ik heb vele jaren ervaring opgedaan bij gerenommeerde accountantskantoren, maar wilde graag mijn eigen visie kunnen voeren. Dat was voor mij in 2012 het teken om de stap te wagen naar het ondernemerschap. In 2021 vond ik de aansluiting bij Pierre. Nu kunnen we elkaar al ruim 2 jaar versterken en zijn we klaar voor de volgende stap met BANVO”.

Pierre Claassen: “Wij hebben als kantoor een ontzettend divers klantenpakket en herkennen ons voor 100% in de visie van BANVO”. “Voor ondernemend Nederland zijn kantoren als die van ons ontzettend belangrijk, waar het ontzorgen van de klanten echt centraal staat” aldus Bjørn Notté.

Mark Boelens, directeur van BANVO is enthousiast over de aansluiting van Ten Donkelaar Administraties & Advies. “Het is prettig om een team als Pierre en Bjørn aan ons netwerk toe te voegen. Hun ondernemende denkwijze en ervaring past helemaal in het BANVO-DNA”.

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners