BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij BANVO

Valkering Groep

Valkering Groep is toegetreden tot het netwerk van BANVO. Een sterke lokale speler uit Alkmaar, die zich kenmerkt door een eigen ‘nuchtere aanpak’. “Gewoon jezelf blijven. Dat houdt bij ons in dat we op een praktische manier naar zaken kijken en het gewoon gelijk regelen.” Een werkwijze die met de de aansluiting bij BANVO verstevigd én gewaarborgd wordt. 

Dave Bakker, eigenaar van Valkering Groep, zag in BANVO de perfecte oplossing voor een probleem waar ook veel collega’s tegenaan lopen. “Je kan heel veel dingen alleen, maar om toekomstbestendig te worden heb je elkaar nodig. Daarom is het verstandig om aansluiting te zoeken”. Bij BANVO krijgt hij daar naar eigen zeggen een mooie mix voor terug.  “Het geeft je namelijk nog steeds heel veel vrijheden. Je kunt helemaal jezelf blijven en tóch ondersteuning krijgen, als je die nodig hebt”.

“Met opvolging kun je niet vroeg genoeg beginnen”

Goede opvolging vinden, wordt steeds lastiger binnen de branche. Dat herkent Dave ook. “Niet alleen in onze branche, maar dat is overal een big issue op dit moment. Ik ben nog relatief jong, maar ik heb van Hans Valkering geleerd dat je hier niet vroeg genoeg mee kunt beginnen”. Dankzij het BANVO-model is dit alvast geregeld. Ook zorgt hij ervoor dat ‘ie er alvast de vruchten van plukt. “Het motiveert ontzettend om nog gas te blijven geven. Omdat dit jezelf uiteindelijk weer ten goede komt.” Dat niet alleen, want het netwerk biedt Valkering Groep ook genoeg mogelijkheden om nog dromen te verwezenlijken. “Zelf houd ik van een goed geoliede machine, waar automatisering een grote rol speelt. Met de input van BANVO kom ik in contact met mensen die ons daarbij kunnen helpen”.

Hoe enthousiast hij ook is, Dave ging niet zomaar overstag. Hij heeft zich eerst ook verdiept in andere opties. Zoals de traditionele route, maar hij kwam er al snel achter dat dit niks voor hem was. Hij merkte dat dit meestal inhield dat je je eigen identiteit inleverde, of in ieder geval een flink deel daarvan.“We zouden dan bij wijze van spreken gelijk ons logo opgeven. Dan is onze herkenbare rode driehoek helemaal verdwenen. Nu is het net zo’n innige samenwerking, maar zijn we nog steeds Valkering Groep.”

“Ga vooral in gesprek”

Een ander aspect waar BANVO veel aandacht aan besteedt is het zoeken naar kwalitatief goed personeel. “Vanaf de start kon ik bij BANVO terecht voor ondersteuning in sourcing. Normaal doe ik dit alleen, nu kan ik dit doen in samenwerking met BANVO.” Ook voor de huidige medewerkers zitten er voordelen aan de aansluiting. “Het is super belangrijk dat mijn medewerkers weten dat ze goed zitten. Een goed salaris, leuk kantoor, leuke collega’s én geen zorgen over de toekomst van het bedrijf”.

Wat Dave andere collega’s uit het vak wil meegeven? “Het allerbelangrijkste van deze constructie is dat je volledig jouw eigen identiteit kunt behouden. Ga vooral in gesprek, stel vragen en ga ook te rade bij mensen die al aangesloten zijn. Dan worden heel veel twijfels weggenomen”.

Benieuwd naar Valkering Groep?

https://www.valkeringgroep.nl/

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners