BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij BANVO

Look Forward

Het zit ‘m al in de naam, Look Forward krijgt graag vooruit. Om zelf ook klaar te zijn voor de toekomst is het administratiekantoor, met vestigingen in Huizen en Nieuwegein, aangesloten bij BANVO. “We hebben nu echt de handen vrij om te kijken naar de toekomst van Look Forward.”

Look Forward bestaat uit een team van 15 enthousiaste mannen en vrouwen. Ze werken in de omgeving van ’t Gooi en Utrecht. Eigenaar John startte het kantoor zo’n 20 jaar geleden.“Ik wilde ondernemers graag vooruit laten kijken. Een doelstelling die zich door vertaalt in de naam, natuurlijk.” Goed bereikbaar zijn in en voor de regio is belangrijk voor hem. “Wij bezoeken graag de klanten op locatie en zijn ondertussen een bekende speler in de regio. Klanten vinden ons gemakkelijk”.

Een ander belangrijk onderwerp op het kantoor is automatisering en digitalisering. “We staan altijd naast de klanten en werken met budgetten, zodat we samen naar de inhoud kunnen kijken en juist advies kunnen geven”. Tijdens het aansluitingsproces bleken de ambities van Look Forward en BANVO heel dicht bij elkaar te liggen. “We willen natuurlijk groot worden, maar eigenlijk ook weer klein blijven. Het gevoel van de huiskamer waar klanten zich thuis en bekend voelen”.

“We hebben nu echt de handen vrij om te kijken naar de toekomst”

“BANVO legt je niks op, je behoudt vrijheid van handelen en er verandert feitelijk niks. Wat ontzettend fijn is voor klanten én medewerkers”. De opvolging van John en de stabiliteit van het kantoor zijn met de samenwerking gegarandeerd. “Dit betekent veel voor ze, het geeft duidelijkheid en daar hou je mensen mee vast”, vindt hij. “Ik spreek vaak ondernemers die veel in hun onderneming werken, maar te weinig aan hun onderneming. Daarom is de aansluiting van BANVO voor ons ook belangrijk. We hebben nu de handen vrij om te kijken naar de toekomst van Look Forward. En mijn droom is om meer klanten strategisch te ondersteunen. Dat is ook waar onze kracht ligt”.

Als je onderdeel bent van een sterk netwerk is er ruimte voor het ontstaan van waardevolle samenwerkingen. De aansluiting draait voor John dan ook om het delen van kennis en contacten. “We zijn ook nieuwsgierig naar hoe de andere BANVO-kantoren werken, zodat we van elkaar kunnen leren”.

“Je behoudt vrijheid van handelen en er verandert feitelijk niks”

Aan stoppen denkt hij voorlopig dan ook nog niet. Dat is ook niet de insteek van het toetreden tot het BANVO-netwerk. “Ik denk dat het moment om hierover na te denken niet is wanneer je ook daadwerkelijk wil stoppen, maar juist eerder. Nu heb je een aantal jaren de tijd en is er tegelijkertijd rust voor de medewerkers en de klanten”. Hij kan iedereen aanraden om eens in gesprek te gaan met BANVO. “Of kom een keer langs voor een kop koffie bij ons, dan vertel ik graag hoe ik het heb beleefd.”

Benieuwd naar Look Forward?

www.lookforward.nl

Gerelateerde berichten

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies