BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij BANVO

RAAD Maastricht

Een samenwerking goed geregeld hebben, maar wel met zo weinig mogelijk veranderingen voor onze cliënten en onze personeelsleden. Dat is voor Jack Persoon en Wim Nix van administratiekantoor RAAD Maastricht essentieel in de BANVO-aanpak. Op elkaar leunen en steunen, maar wel hun eigen toko blijven runnen.

‘Continuïteit is erg belangrijk in ons vak’

“We gaan door met ondernemen zoals we dat altijd al deden, maar wel met een partij naast ons”, geeft Jack aan. Door het grote netwerk van BANVO is het ook snel schakelen met andere interessante partijen in de markt, waarvan wij, als kantoor, ook de vruchten van plukken samen met onze cliënten. De grote veranderingen waar de zakelijke dienstverlening voor staat op nagenoeg alle gebieden, hiervoor is een sterke partner, zoals BANVO, meer dan een plus. Hierdoor is de continuïteit zowel voor onze cliënten als personeel geborgd.

Klaar zijn voor de toekomst was sowieso een belangrijke reden voor RAAD om aan te sluiten. Mede-eigenaar Wim wil binnenkort zijn werk beginnen af te bouwen en uiteindelijk ook echt met pensioen. “BANVO steunt ons om dat op te gaan vangen”, legt Jack uit. “Dat we een goede opvolger voor Wim vinden om daarna samen met het team nog jaren onze cliënten van dienst te kunnen zijn.”

Jack ziet dat cliënten en dienstverleners voor steeds meer uitdagingen komen te staan. Door toetreding tot de BANVO-structuur is RAAD Maastricht beter toegerust om deze veranderingen als een uitdaging te zien. Een verder expansie van RAAD Maastricht is zeker niet uit te sluiten.

Dankbaar proces
Volgens Jack wil, RAAD Maastricht, meer zijn dan alleen een administratiekantoor voor onze ondernemers. Ons credo is: wij zijn er voor onze cliënten “from the cradle to the grave”, wij doen het onmogelijke meteen, wonderen duren langer. Dit schept een band, voor jaren, zowel met onze cliënten als ons personeel, waar wij dan ook trots op zijn.

Jack en Wim runnen samen RAAD Maastricht meer dan een kwart eeuw. Maar de samenwerking begon daar niet. De twee waren voordien al collega’s en besloten voor zichzelf te beginnen. “We wilden gaan ondernemen, door samen met onze klanten schouder aan schouder te gaan staan.”

“Dit is onze manier van samenwerken, dit doen we al jarenlang, en nu samen onder de BANVO-vlag, zonder onze eigen specifieke eigenheid te verloochenen.”

Benieuwd naar RAAD Maastricht?

Bekijk hier de website.

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners