BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Officemanager van BANVO

"Samen groeien naar meer"

Een groeiend landelijk netwerk met kennis en ervaring op het gebied van organisatie, personeel en automatisering. Eigenaren van belastingadvies- en administratiekantoren sluiten zich hier graag bij aan. “Het motiveert enorm om te zien hoe enthousiast de kantoren zijn die zich bij ons aansluiten”.

Op het kantoor van BANVO wordt iedere bezoeker verwelkomd met een kop koffie door Laura Louwhoff. Ook krijg je haar aan de lijn als je belt. “Ik spreek dagelijks eigenaren van kantoren door het hele land. Allemaal nieuwsgierig naar het BANVO-model”.

“Samen met mijn collega’s van de marketingafdeling zoeken wij zelf ook naar potentiële kantoren, want BANVO wil blijven groeien”. Het kantoor van BANVO is het centrum van het landelijke netwerk, wat verder gaat dan alleen de financiële dienstverlening. “Ondertussen is dit zo gegroeid dat we eigenlijk op alle vlakken van het ondernemerschap wel een kort lijntje hebben met een expert. Zo kunnen BANVO-kantoren ook individueel groeien en ontwikkelen”.

Hoe het werken bij BANVO voelt? “Informeel met uitdagende projecten in een team vol specialisten. Waar je echt samen stappen zet”. En die projecten worden alleen maar waardevoller voor het netwerk van BANVO. Benieuwd naar het verhaal van BANVO? Neem contact met ons op. “Dan zet ik de koffie voor je klaar”.

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners