BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij BANVO

De Waal & Steenks Administratieve Dienstverlening

BANVO heeft er weer versterking bij: De Waal & Steenks Administratieve Dienstverlening. Dit regionale administratiekantoor zit al 15 jaar aan het prachtige strand van Monster.“Wij denken in BANVO een prima partij te hebben gevonden. Voor onze klanten én onszelf.”

Bij De Waal & Steenks zijn klanten nooit een getal, vertelt Leon Steenks. “Wij staan heel dicht bij onze klanten, ze kunnen alle zaken met ons bespreken.” Het team bestaat uit 16 mensen. Er zijn voor de klanten op de momenten dat het ertoe doet, van geboorte tot overlijden, is waar het om draait voor ze. “Alle vragen komen eigenlijk wel aan bod”, legt Gertjan Steenks uit. “We zijn heel trots op onze onderneming, medewerkers en ons uitgebreide klantenpakket”.

“Wij willen graag doorgroeien binnen onze regio”

Als je trots bent op je bedrijf, wil je dat de zaken goed blijven gaan. Je wilt je klanten tevreden houden. Versterking en ondersteuning is welkom, maar dan wel op een manier die bij je past. En dus vooral ook bij je klanten. Zij moeten eigenlijk niks van veranderingen merken. Vandaar de aansluiting bij BANVO. “Wij willen graag de continuïteit waarborgen. Zowel voor onze klanten als ons personeel”. Daarnaast biedt het netwerk ook groeimogelijkheden voor De Waal & Steenks. “We willen graag doorgroeien binnen onze regio. Daarom willen we zaken verbeteren en ontwikkelen, zoals op het gebied van ICT”, aldus Leon.

De vele gesprekken met BANVO gaven vertrouwen. “We zijn nog steeds jonge honden, maar mocht er dan toch iets onverwachts gebeuren, is de continuïteit voor onze medewerkers en relaties gewaarborgd”. Niet voor niks dus een belangrijk punt in het BANVO-model. Net zoals het behouden van de eigen identiteit. “Dat is altijd zo geweest en dat moet ook altijd zo blijven”.

Benieuwd naar De Waal & Steenks Administratieve Dienstverlening?

https://www.ws-administraties.nl/

Gerelateerde berichten

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies