BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Anita Leeijen

'Dit is op een slimme manier je bedrijf verkopen'

Anita Leeijen raakt er niet over uitgepraat. Het BANVO-model, die volgens haar de toekomst van financiële administratiekantoren verandert. “Dit is echt op een nieuwe, slimme manier je bedrijf verkopen. Waarmee je jouw toekomst én die van het kantoor verzekert.”

Als eigenaar kun je geen betere deal krijgen. Het BANVO-model maakt het mogelijk om niet één, maar eigenlijk anderhalf keer de waarde van je bedrijf te incasseren. “Dat niet alleen. Want omdat je zelf bestuurder blijft, pak je natuurlijk ook jouw jaarlijkse resultaten mee.”

Die jaarlijkse groei, daar stuurt het BANVO-model ook op aan. Dankzij een landelijk netwerk hebben de aangesloten kantoren meer mogelijkheden op het gebied van personeel werven en automatisering. “Het zijn zaken waar je als ondernemer over nadenkt of soms zelfs van wakker ligt. Tijdens onze gesprekken blijkt dat dit bij veel kantoren speelt.”

Te mooi om waar te zijn? “Absoluut niet. Alleen, het vraagt wel om uitleg. Daarom nodigen wij je van harte uit voor een kop koffie.” En daar hoort een Bossche Bol bij, want bij BANVO omarmen ze regionale helden.“Net als die kantoren die zich bij ons aansluiten.”

Gerelateerde berichten

23 mei 2024

Aangesloten bij: Planee Group

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners