BANVO Belastingadvies- & Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

Aangesloten bij Banvo

'We behouden onze eigen en vertrouwde identiteit'

Zwanenberg Advies is al meer dan 60 jaar een kantoor waar veel ondernemers hun financiële administratie onderbrengen. Voor velen voelt het bekend en vertrouwd als je binnenstapt. De entree ziet er sinds 1 januari 2022 wel iets anders uit. Zwanenberg Advies heeft zich namelijk als eerste aangesloten bij een groeiend landelijk netwerk, genaamd BANVO.

Wanneer je binnenkomt, moet je wel goed kijken om de kleine veranderingen op te merken. Er pronkt een nieuw bordje bij de balie en bij de entree word je verwelkomd door een grote deurmat met BANVO erop. Want ondanks dat er dus een logo is bijgekomen, blijft het wel gewoon Zwanenberg Advies. “Precies dat is wat wij belangrijk vinden”, vertelt eigenaar Mark Boelens. “Zwanenberg Advies heeft zich 60 jaar lang sterk gepositioneerd als regionale speler. Ik vond het daarom heel belangrijk dat wij als kantoor onze eigen identiteit en uitstraling konden behouden. Voor klanten betekent dat herkenbaarheid; daar zit historie en authenticiteit in.”

Wat houdt de aansluiting dan precies in? “BANVO is een groot landelijk netwerk van regionale administratiekantoren, die precies zoals wij in de wedstrijd staan”. Er ontstaan nog meer mogelijkheden voor groei op het gebied van personeel, organisatie en automatisering. Daarnaast blijft Mark als eigenaar en directeur van Zwanenberg Advies actief. “Zelf neem ik ook plaats in de directie van BANVO, maar dat is zeker niet noodzakelijk. Je kunt als eigenaar gewoon jouw ding blijven doen.”

Voor veel eigenaren biedt BANVO hiermee een mooie en financieel aantrekkelijke kans om de toekomst van het kantoor te verzekeren. Daarnaast sluiten ze aan bij een groot groeiend landelijk netwerk. “Ons interne motto past helemaal in de visie van BANVO, Samen = Meer!”

Gerelateerde berichten

1 februari 2024

BANVO MBI: Amar Jibodh sluit aan bij De Waal & Steenks

26 januari 2024

Aangesloten bij: Westerink & Partners

19 januari 2024

Aangesloten bij: Ten Donkelaar Administratie & Advies